Sākumlapa
/
Laika ziņas Po
/
Po - kalnu un slēpošanas laikapstākļi
22. novembris 21:34
Kalnu un slēpošanas laikapstākļi
Eaux Bonnes Gourette
pēc 2400 m
-5°
sajūtu temperatūra -8°
14
m/s
90 min. laikapstākļi
mākoņains
Eaux Bonnes Gourette
Hautacam
Artouste
La Pierre Saint-Martin
Laika ziņas pēc 2400 m
rīt
Svētdiena
Rīts
1
°
sajūtu temperatūra -2°
Pēcpusdiena
2
°
sajūtu temperatūra -2°
Saules ilgums
1 h
UV indekss
zems
0
low
Brāzmas
16 m/s
Laika ziņas pēc 1800 m
rīt
Svētdiena
Rīts
-1
°
sajūtu temperatūra -4°
Pēcpusdiena
5
°
sajūtu temperatūra 2°
Saules ilgums
5 h
UV indekss
zems
1
low
Brāzmas
14 m/s
Laika ziņas pēc 2100 m
rīt
zondag
Rīts
1
°
sajūtu temperatūra -2°
Pēcpusdiena
3
°
sajūtu temperatūra -1°
Saules ilgums
1 h
UV indekss
zems
0
low
Brāzmas
16 m/s
Laika ziņas pēc 2200 m
rīt
Svētdiena
Rīts
0
°
sajūtu temperatūra -5°
Pēcpusdiena
2
°
sajūtu temperatūra -3°
Saules ilgums
1 h
UV indekss
zems
0
low
Brāzmas
19 m/s
VējaRadars
Slēpošanas trase
slēgts
Augstums virs jūras līmeņa
1180 - 2450 m
Sniega kārtas biezums
0 cm (ieleja), 0 cm (kalns)
Trases stāvoklis
slēgts
Pacēlājs ir atvērts
0 no 13
Nobrauciens līdz ielejai
nav iespējams
Sniega krosa takas
5 km
Svaigā sniega dziļums
2-5 cm
Pēdējais sniegs
aizvakar
Slēpošanas trase
slēgts
Augstums virs jūras līmeņa
1500 - 1800 m
Sniega kārtas biezums
0 cm (ieleja), 0 cm (kalns)
Trases stāvoklis
slēgts
Pacēlājs ir atvērts
0 no 10
Nobrauciens līdz ielejai
nav iespējams
Sniega krosa takas
15 km
Svaigā sniega dziļums
nav svaiga sniega
Slēpošanas trase
slēgts
Augstums virs jūras līmeņa
1400 - 2100 m
Sniega kārtas biezums
0 cm (ieleja), 0 cm (kalns)
Trases stāvoklis
slēgts
Pacēlājs ir atvērts
0 no 11
Nobrauciens līdz ielejai
nav iespējams
Sniega krosa takas
0 km
Svaigā sniega dziļums
2-5 cm
Pēdējais sniegs
vakar
Slēpošanas trase
slēgts
Augstums virs jūras līmeņa
1500 - 2200 m
Sniega kārtas biezums
0 cm (ieleja), 0 cm (kalns)
Trases stāvoklis
slēgts
Pacēlājs ir atvērts
0 no 11
Nobrauciens līdz ielejai
nav iespējams
Sniega krosa takas
21 km
Svaigā sniega dziļums
2-5 cm
Pēdējais sniegs
aizvakar
JavaScript is required to view this page.